KALÁSZ Lelkigyakorlat Vácon
2013. November 3.

KALÁSZ LELKIGYAKORLAT VÁCON:

NŐI HIVATÁSUNK

2013. November 8-9-10.

Vác, Kalász-Ház, Hattyú utca 9.

Az idei esztendőben női hivatásunkban szeretnénk megerősödni, miután a többi három Kalász célkitűzésnek szenteltük az előző éveket.

Szeptemberi továbbképzőnkön, Győrben, gyakorlati tapasztalatokat gyűjtöttünk. Társaink, előadóink példáján okulva női hivatásunk kibontakoztatásának számos kapuja nyílt meg előttünk. Újságunkban igyekszünk majd megosztani ezeket a hazánk és egyházunk jövőjének szempontjából nagyon értékes tapasztalatokat minden kedves érdeklődővel, akik nem tudták személyesen meghallgatni.

Most női mivoltunkban való lelki megerősödésre készülünk. Tegzes Katalin nővér, a Segítő Nővérek rendjének tagja lesz ebben szolgálatunkra.

Szeretettel hívunk minden asszony és leány társunkat, s általuk minden érdeklődőt!!

 

A lelkigyakorlat helyszíne: Kalász-Ház, Vác, Hattyú utca 9.

Megközelítés:

Autóbusszal a Vác, Földváry tér megállóhoz közel, balra nyílik a Hattyú utca, onnan 5 perc séta, míg elérjük a 9-es számot. Autóval is ez az útvonal ajánlott.

A vonattal érkezőknek a Székesegyház a tájékozódási pont: a jobb oldalánál nyílik a Gasparik Kázmér utca, aminek folytatása a Hattyú utca.

Érkezés: november 8-án, pénteken 3 óra tájban.

Elhelyezés: 9 személynek ágyon, a többieknek matracon. Lehetőleg hozzunk hálózsákot, vagy huzatot az ágyneműre, de ha valakinek ez gondot okoz, kaphat huzatot helyben. Takarók, párnák vannak szép számmal.

Étkezés: reggeli, vacsora saját erőből tágas, szép konyhánkban.

Ebéd: szombaton az Apor Vilmos Főiskola étteremében.

Költség, ami az étkezést és a szállás ezen időre eső kiadásait fedezi, 3000 Ft/ fő

 

Kérjük, mielőbb jelentkezzetek a KALÁSZ-nál levélben, e-mailen (ujkalasz@hu.inter.net) vagy telefonon 1- 356 4534 (üzenetrögzítő is van), illetve mobilon:

Fekésházy Kinga: 06 30 533 5709, vagy Nényei Gabi: 06 30 472 2065